úterý 11. března 2014

Příběh jedné lásky - Chapter 1

Dnešní den bude hrozný pomyslela si Klára. Ve škole to byla zas hrůza. Zas jen další 5 z matiky a 3 z dějáku. A ještě odpoledne slíbila kamarádovi, že příjde pomoct z jeho natáčením, jenže to ještě nevěděla, co ji potká...

Honza jeho den vypadal zatím skvěle, žádná špatná známka a odpoledne do nové Karolíny natáček klip, takže zatím jeho den vychází skvěle. 

Byly 3 hodiny odpoledne a Honza s jeho kámoši byly už v Karolíně. Čekalo se už jen na Kláru. Když čekali asi už 20minut, tak to pomalu začali vzdávat, a řekli si, že už se teda pustí do práce. V tom se tam přířítila Klára. Začala se moc omlouvat, že se tak zpozdila, jenže ve škole to moc nestíhala. Pak když se koukla na Honzu a on na ni, něco mezi nimi přeskočilo. Něco moc magického a krásného. Honza byl Klárou úplně okouzlen a když s ní mluvil, trošku se zasekával.

Když dodělali video, tak si Honza s Klárou šli sednou na takové červené sedačky, které v Karolíně jsou. Tam si povídali a Honza se neustále zasekával, ale Kláře to přišlo celkem roztomilé. Oba si nějak padli do oka a připadalo jim, jako by se znali už celá léta. No vlastně Klára měla Honzu v přátelích na Facebooku už nějakej ten rok, ale ozvala se až teď, když dal Honza status, že jde do Karolíny natáček to video. Povídali si skoro až do 8 do večera, ale potom už oba museli domů. Tak se vydali na tramvaj číslo 4 a společně jeli až na Dílny, odkud jela Klára 44 domů. Honza byl Klárou úplně omámen a i když měl holku, tak Kláru jen tak obejmul, když odjížděla. 

Večer si ještě oba psali asi do 5 hodin do rána a za ten jeden večer si spolu napsali asi tak 13000 zpráv+. Ale oba bohužel měli své partnery. Jenže to co je potkalo bylo opravdová láska. A byly do sebe zamilovaní.



Doufám, že se vám líbila první kapitola:) Koment potěší :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat